За нас

 

Компанията е на пазара на финансовите кредитни консултации от 9 години. Това, което ни прави предпочитани и търсени от клиентите, е фактът, че имаме сериозен опит и познаваме добре нишата на онлайн кредитите.
Понастоящем това е секторът с най-сериозно развитие и ръст през последните години. Докато банковите кредити регистрираха застой и дори спад, то фирмите за бързи кредити стават все по-търсени поради бързината, удобството и липсата на бумащина при кандидатстване за кредит. В същото време няма човек, който в някакъв момент да не се нуждае от спешни пари. Независимо дали по радостен или не толкова хубав повод, но всеки то нас изпитва финансов проблем в някаква ситуация. При такива обстоятелства най-добрият вариант е да кандидатствате за бърз кредит. Предимствата му пред банковия му еквивалент са в няколко посоки:
– банките по принцип имат изисквания за минимален размер на кредита, който варира от 1000 лв. нагоре;
– банките изискват понякога доста документи, с които да гарантирате доход и платежоспособност. Често обаче набавянето на такива доказателства е трудно;
– по презумпция банките не предлагат онлайн кредити;
– поначало сроковете за отпускане на кредит от банка са доста по-дълги в сравнение с тези на фирмите за бързи кредити.
В същото време пък банковите заеми си имат други предимства и са единствена алтернатива, когато ви трябва по-сериозна сума пари и искате да погасявате кредита си за по-дълъг срок. По правило те са и по-евтини и с по-малко оскъпяване, понякога доста чувствително.
За да получите обаче наистина най-изгодните условия за своя бърз кредит, вие трябва да знаете коя фирма какво предлага. В този смисъл е необходимо минимум да сте следили развитието на този пазар за по-дълъг срок. Ровенето в интернет ще ви отнеме време, а и невинаги може да се ориентирате по този начин. Ето защо ние ви предлагаме да ви подарим нашите консултантски услуги, за да намерите най-добрите условия. Правилно прочетохте да ви подарим, защото вие няма да плащате от джоба си, нито пък ще натоварим с допълнителни пари вашия заем. Като финансов посредник ние ще получим комисиона от фирмата за бързи кредити, която ви е отпуснала кредита, след като вече сте го усвоили. В добавка на това вие ще получите преференциални условия по заема си, както и ексклузивно обслужване, тъй като сме сключили партньорски договори с най-големите небанкови кредитни организации. Можете да разчитате на нас в целия процес на кандидатстване и получаване на кредит. Ние ще работим с необходимите документи, ще ви помогнем да изберете сред няколко несравнимо добри предложения и ще водим цялата необходима комуникация