Кредит до заплата

Кредит в най-тежкия момент

 

Критичните моменти в ежедневието на българите не са един и два. Най-голямата драма обаче настъпва в момента, в който се оказва, че отново ще има закъснение на заплатите. Точно това е времето, в което е необходимо бързо решение, което да закрепи финансите ни. Най-добрата възможност това да се случи се предоставя от НБФИ за бързи кредити – MiniZaem.bg, която от 7 години предлага на родния пазар услугата ” online кредит до заплата ” .

Става дума за краткосрочни заеми без допълнително обезпечение, предназначени за покриване на сравнително дребни финансови затруднения, за които се предполага, че могат да бъдат преодолени още със следващата заплата. Обикновено услугата „Кредити до заплата” е с таван от 600 лв. като задължението трябва да бъде изплатено на една вноска в срок между 5 и 45 дни. Допълнителна екстра за клиентите е, че много от компаниите за бързи кредити предлагат промоционални условия за новите си клиенти и в знак на доверие към тях отпускат „Кредити до заплата” с 0% лихва при връщане на задължението в срок между 1 и 15 дни.

Без значение дали се кандидатства за „Кредити до заплата” за първи път или става дума за редовни клиенти, процедурата е максимално опростена и изчистена от всякаква излишна бюрокрация. За подаването на заявка за кредит е необходимо единствено кандидатът да е пълнолетен и да разполага с валидна лична карта. Формулярът с личните му данни може да бъде попълнен както на място в компания за бързи кредити, така и онлайн или по телефон. Одобрението идва най-късно до 24 часа, а още толкова време минава до момента, в който заявената сума стига до дадения клиент. Изплащането може да стане факт както на място във фирмен офис, така и по банков път или чрез разплащателната система Изи пей. Същита са и вариантите, от които кредитополучателите могат да избират, за да обслужат задължението си. Необходимо е те да подхождат с повишено внимание към предварително договорения падеж за плащане, защото евентуалното забавяне води до трупане на допълнителни задължения. В случай на невъзможност за плащане навреме, те могат да отложат дълга си за срок от 30 дни, но това налага заплащането на еднократна такса „оскъпяване”.