Промоциинални кампании

Кредитна компания Изи Финанс стартира лятната си промоционална кампания с големи отстъпки по кредитите

 

Обещали сте на семейството, че това лято ще им подарите незабравима ваканция. Правили сте заедно планове, мечтали сте и ето, времето е дошло. Но вие се притеснявате, че няма как да изпълните обещанието си, защото всичките ви спестявания са се стопли по време на извънредното положение. Не ви е никак приятно, но трябва да кажете на близките си, че това лято си оставате у дома.

А ако ви кажем, че имате изход и можете да спазите обещанието си и да заведете семейството мечтаната почивка? Ако ви кажем, че можете да изтеглите  кредит  онлайн,  и с  отстъпка от разходите за връщане?

Не ви се вярва? Е, ние от Изи Финанс имаме изненада за вас!

От 25.07 до 15.08.2020 година даваме старт на ежегодната си лятна промоционална кампания. В периода на кампанията ни, ако кандидатствате и поискате своя кредит онлайн, ние ще ви го предоставим не само дистанционно, но и с отстъпка.

За кого е предназначена промо кампанията?

За всички наши клиенти. Няма никакво значение дали сте редовни или напълно нови потребители – изтеглите ли своя кредит в периода на кампанията ще го получите с 15% по-ниски разходите по неговото изплащане .

Как да заявите желанието си за кредит с отстъпка?

 

Влизате на  www.minizaem.bg  или www.easyfinance.bg  ни в периода на промо кампанията и попълвате формата. Ние разглеждаме искането ви и до няколко минути се свързваме с вас. Ако сте одобрени връщате сумата с 15% отстъпка отразена в погасителния ви план.

Защо да вземете своя  бърз кредит онлайн от Мини Заем?

Ние сме ваши доверени партньори вече близо 10 години. И през всички тези години работим единствено в полза на вас – нашите нови и редовни потребители. Кредитните продукти, които предлагаме с е едни от на най-изгодните кредити онлайн, които се предлагат в страната. За да сме още повече ангажирани социално, провеждаме регулярно промоционални кампании, за да дадем възможност на всички, които се нуждаят от финансова помощ да я получат веднага и с още по-изгодни условия.

Искате ли да спасите лятото? Побързайте и вземете своя кредит с 15% отстъпка от Мини Заем! Не забравяйте! Промо кампанията ни е активна в периода от 25.07 до 15.08.2020 година!